top of page
Sök
  • Skribentens bildHelena Babic

Dermapen 4

Dermapen 4 är utformad för att behandla en rad olika hudproblem och främja hudföryngring. Den kan användas för att behandla följande hudtillstånd:


🌀Fina linjer och rynkor: Dermapen 4 kan stimulera produktionen av kollagen och elastin i huden, vilket kan göra huden fastare och minska synligheten av fina linjer och rynkor.

🌀Ärrbildning: Dermapen 4 kan användas för att behandla akneärr, ärr från kirurgi eller skador, bristningar och andra former av ärrbildning. Behandlingen stimulerar cellförnyelseprocessen och kan hjälpa till att återställa hudens jämnhet och elasticitet.


🌀Hyperpigmentering: Dermapen 4 kan hjälpa till att reducera utseendet av hyperpigmentering, såsom solfläckar och melasma. Behandlingen främjar en jämnare hudton och förbättrar hudens lyster.


🌀Slapp hud: Dermapen 4 kan strama upp slapp hud genom att stimulera produktionen av kollagen och elastin, vilket gör huden fastare och mer ungdomlig.


🌀Hårbottenbehandling: Dermapen 4 kan användas för att behandla håravfall genom att stimulera hårsäckarna och öka blodflödet till hårbotten.


Det är viktigt att notera att resultaten av Dermapen 4- behandlingar kan variera beroende på den individuella patientens hudtillstånd och de specifika problem som behandlas. Det är alltid bäst att rådfråga din Hudterapeut eller Hudläkare innan man börjar med någon form av hudbehandling.


6 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Fuktbehandling

🌟 Få din fuktskott på 30 min! 🌟 🧖‍♀️ Upptäck vår Fukboost-behandling: 1️⃣ Rengöring: Bye-bye smuts och orenheter! 2️⃣ Hudanalys: Skräddarsys för din hudtyp. 3️⃣ AHA-syra: Hudens bästa vän för en fr

Fördel med Ansiktsbehandling

Det finns många fördelar med ansiktsbehandlingar🧖🏽‍♀️🧖🏿 🫧Förbättrad hudhälsa: Ansiktsbehandlingar kan hjälpa till att rengöra, återfukta och förnya huden, vilket kan förbättra hudhälsan och ge en

Bränna sig i solen

Vi vet alla hur fantastiskt det kan vara att njuta av solens strålar☀️men ibland kan vi råka ut för solbränna, vilket kan vara smärtsamt. Här kommer några tips om hur du kan lindra solbrännan: 1️⃣ Sva

bottom of page