top of page

PHIBROWS

Professionell Microblading

Jag är utbildad och Certifierad PhiBrows- Artist på PhiAcademy som erbjuder det bästa inom utbildningar när det kommer till kosmetiska tatueringar. En tuff men lärorik utbildning på 6- månader. 

PhiBrows är det senaste inom Microblading och är en unik microbladingteknik som har fått en stor genomslagskraft på grund av sitt högkvalitativa resultat.

PhiBrows är en semi-permanent tatuering av ögonbrynen där formen av brynen beräknas enligt ansiktets egna morfologi och den gyllene phi-formeln, det matematiska skönhetsidealet som tillämpats i flera hundra år.

PhiBrows ger ett naturligt och vackert resultat då estetiken anpassas efter kundens egna ansikts-symmetri. Vid behandlingen används manuella verktyg och högkvalitativa pigment. Pigmenten i PhiBrows kallas för PhiColour och är helt fria från cancerframkallande kemikalier.

Phicolor-pigmenten försvinner naturligt ifrån huden efter cirka 2-3 år och lämnar varken ärr eller missfärgningar på huden. Det är med andra ord en perfekt behandling för dig som vill testa på en semi-permanent ny look på dina bryn.

I klassiska ögonbrynstatueringar kan svarta pigment efter några år få en grönaktig nyans och bruna pigment en rödaktig nyans – med PhiBrows slipper du detta.

Helena-Babic_edited.jpg
bottom of page