MyDerma-sRGB-HIRES-2423_edited_edited.jpg

Min berättelse

En dröm som blev sann

Mitt namn är Helena Babic och jag är Auktoriserad Hudterapeut och Certifierad Phibrows Artist.

Jag är stolt över att kunna erbjuda personliga, professionella skönhetstjänster med modern teknik. Detta är något jag drömt om sedan barnsben att hjälpa människor med sin hudhälsa och skönhet.

Men det som utmärker "My Derma Stockholm" inom skönhetsbehandlingar är min passion för att hjälpa människor och omsorg om mina kunder under hela behandlingsprocessen. Ofta får jag höra att hos mig blir man personligt behandlad och inte bara en siffra som man kan känna sig på större Hudvårdskliniker. Med lång erfarenhet både inom flygbranschen, service och Hudvård är ni i trygga händer. 

My Derma Stockholm startades  2017 av mig. Jag är SHR medlem, innehar Gesällbrev och behandlingsförsäkring. CIDESCO Internationellt Certifierad både i Beauty och SPA.


För att ni som kund ska känna er trygga och få det bästa utav effektiva behandlingar så går jag regelbundet på fortbildningar för att följa det senaste inom Hudhälsa och Skönhet samt hålla mig uppdaterad.

2017 tog jag min examen som Auktoriserad Hudterapeut, Spaterapeut med 1,5 års tuff YH- utbildning hos Yrkeshögskolan för Hudvård och SPA i Stockholm. Skolan är en av de bästa i landet.


Jag ser fram emot att ta hand om din huds resa!