top of page
MyDerma-sRGB-HIRES-2423_edited_edited.jpg

MIN BERÄTTELSE

En dröm som blev sann

Mitt namn är Helena, 35 år och jag är Auktoriserad Specialiserad Hudterapeut.


Jag är stolt över att kunna erbjuda 

personliga, professionella hudvårdsbehandlingar med modern teknik. Detta är något jag drömt om sedan barnsben att hjälpa människor med sin hudhälsa och skönhet. Att känna sig vackra och omhändertagna.


Men det som utmärker mig inom skönhetsbehandlingar är min passion för att hjälpa människor och omsorg om mina kunder under hela behandlingsprocessen. Ofta får jag höra att hos mig blir man personligt behandlad, att jag är mån och ärlig om kunden och inte ser kunden som en siffra så som man kan känna sig på vissa större Hudvårdskliniker. 


Med lång erfarenhet både inom flygbranschen (var flygvärdinna i 12 år), service och hudvård är ni i trygga händer. 


My Derma Stockholm startades 2017 av mig. Jag är SHR medlem, har Gesällbrev och behandlingsförsäkring. CIDESCO Internationellt Certifierad både i Beauty och SPA. Jag har även gått fortbildning till Specialiserad Hudterapeut.

Jag gillar resultatinriktad hudvård men blev även utbildad Phibrows Artist, Microblading precis när jag blev gravid och som jag kommer att erbjuda som behandling senare framöver. 


För att ni som kund ska känna er trygga och få det bästa utav effektiva behandlingar så går jag regelbundet på fortbildningar för att följa det senaste inom Hudhälsa och Skönhet samt hålla mig uppdaterad.

2017 tog jag min examen som Auktoriserad Hudterapeut, Spaterapeut med ca 1,5 års YH- utbildning hos Yrkeshögskolan för Hudvård och SPA i Stockholm. 


I augusti 2022 födde jag mitt första barn. 

Jag är föräldraledig just nu om vardagarna och jobbar endast lördagar. Tanken är att utöka till vardagar till våren. 

På fritiden gillar jag att resa, träning/långpromenader, måla tavlor, läsa böcker, vara ute i naturen och fika, umgås med vänner och familj. 


Jag ser fram emot att ta hand om er huds resa både för er mina stamkunder och välkomnar er nya kunder. 

bottom of page